Wij bieden professionele en kwalitatieve lessen op maat

Met ervaren docenten en onze no-nonsense attitude gaan wij er op uit om jou de beste leservaring te bieden. Bij ons kan je terecht voor iedere stijl, techniek, en muzikale ideëen. Niks is ons te gek.

Popschool Leiden begrijpt hoe leuk muziek maken is. Daarom kan je bij ons terecht zonder je zorgen te maken over jouw niveau. Popschool Leiden zorgt ervoor dat iedereen de juiste lessen aangeboden krijgt, op basis van hun niveau. Op die manier kunnen wij jouw muzikale talent in een stijgende lijn door het plafond laten schieten.

Gitaar
Bas
Contrabas

Voor alle snarenmannen en snarenvrouwen

Gitaar, Basgitaar, of Contrabas? Popschool Leiden bied professionele lessen aan voor iedereen die zijn vingers als vuur over snaren wilt laten dansen.

Drums

Voor het betere slagwerk

Popschool Leiden is voorzien van professionele ruimtes waar alle plek is om je drumtechnieken die extra kick te geven.

Zingen

Voor de sirenes en hard rockers

Met ervaring en kennis staan de docenten van Popschool Leiden klaar om jou te leren wat jij moet doen om je zangtalent goed te gebruiken.

Toetsen

De toetsenist in jou naar buiten laten

Van popmuziek tot Ludwig van Beethoven. Popschool Leiden kan het allemaal.

Band Coaching

Van duo’s tot bands

Popschool Leiden is trots op de jarenlange ervaring in bandcoaching. Onze bands staan regelmatig op festivals en poppodia te vlammen. Ook jouw band kunnen we helpen de volgende stap te maken.

Een demo opnemen

Jouw muziek de wereld in brengen

Wil jij een demo opnemen van jouw muzikale act of band? Dat kan! Popschool Leiden heeft alle techniek en kennis in huis om een volledige demo op te nemen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om ook jou naar het volgende muzikale niveau te laten stijgen?

Neem dan nu contact met ons op