lessen / bandcoaching

Ben je het zat om in je eentje met muziek bezig te zijn of wil je samen met je bandleden werken aan je repertoire? Dan is Bandcoaching het traject voor jou! 

Wanneer je al een tijdje zingt of een instrument bespeelt zullen wij je zeker aan moedigen om in een band te gaan spelen. Dat is natuurlijk hartstikke gezellig, maar ook cruciaal om je als muzikant of zanger(es) verder te ontwikkelen. Je leert namelijk niet alleen over je eigen instrument maar over de gehele opbouw van een nummer. Echt lekker samen spelen begint pas wanneer je hoort wat de ander doet!  Het spelen van een intro, zingen in een microfoon, sound en balans, dynamiek,  uithoudingsvermogen, tempo vastheid, een setlist maken, het komt allemaal aan bod. Samen met je band repeteer je elke week 1 uur onder begeleiding van jullie bandcoach en bouw je een repertoire op. Er worden jaarlijks 2 optredens vanuit Popschool Leiden georganiseerd waar je met je band naartoe werkt en dus live op het podium komt te staan!

Heb je nog geen les bij ons maar wil je wel graag in een band? Stuur ons een berichtje met wie je bent en wat je muzieksmaak is dan kunnen we kijken wat er mogelijk is! 


Tarieven


1 UUR PER WEEK
Regulier : €75,- p/m
Uitwonend student: €55,- p/m