Welkom bij Popschool Leiden!

 

De muziekschool waar persoonlijke aandacht en samen muziek maken centraal staan.

Muziekles op maat!

Wil je een instrument leren bespelen of wil je jezelf verder ontwikkelen op je instrument? Bij Popschool Leiden kun je terecht voor muzieklessen met aandacht voor jouw muzikale ontwikkeling. Ben je beginner of gevorderd, jong of oud? Speel je liever pop, jazz, rock, metal of funk? Wij bieden lessen die aansluiten op jouw muzikale wensen!

PRIVÉ OF DUO LESSEN 

Bas, drums, zang, piano /toetsen, en gitaar in allerlei stijlen gegeven door ervaren docenten die hun kennis goed kunnen overdragen en hun lesmateriaal aanpassen aan jouw niveau. Begin je echt lekker te spelen? Dan is er altijd de mogelijkheid om door te stromen naar een van onze bandjes om je opgedane kennis in praktijk te brengen!

Bandcoaching

Werk samen met je bandleden aan een repertoire en maak je klaar voor het podium! Er worden jaarlijks 2 showcases georganiseerd waar al onze bandjes optreden. Daarnaast heb je als band bij popschool Leiden ook de mogelijkheid om een demo op te nemen in onze geluidsstudio.

Harmoniezang

Zing samen met anderen en leer je stem nog beter kennen! Stemmen combineren om samen een koortje te zingen komt veel voor in muziek. Daarom kun je ons ook terecht voor een workshop backing en harmoniezang, waar dit systematisch word geoefend in verschillende stijlen.

Roots Sunday

Swing, Jazz, Blues, Country en Rock ‘n’ Roll op je zondagmiddag?

Elke zondagmiddag kun je met je instrument aanschuiven om de “roots” muziek te leren kennen en spelen!

Locatie

Wij zijn gevestigd in Dé Plek in Leiden. Met goed bereik vanaf treinstation Leiden Lammenschans en parkeerplekken recht voor de deur is de bereikbaarheid geen enkel probleem.

Plan vandaag nog een proefles in

Popschool Leiden staat open voor proeflessen om te kijken of les van ons leuk lijkt voor je. Eventueel kan er ook een afspraak gemaakt worden om specifieke vragen of wensen te bespreken. Popschool leiden biedt u geheel vrijblijvend een gratis proefles aan zodat u kan ervaren wat wij te bieden hebben.

Adres

Popschool Leiden
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

dé-plek-leiden